markesic-za-slider

Ograničavaju nas samo granice tržišta

Crna Gora je daleko najmanje tržište u jadranskoj regiji, što je odlučujući faktor i kod oglašavanja i kod drugih poslovnih aktivnosti u državi

ana_kovacevic_za-slider

15 godina 15 lekcija

Lekcija 3: Nema opravdanja za nedostatke – pretvori ih u prednost

5

“Podrži, pobijedi”

Direct Media Podgorica na prvom crnogorskom Teletonu

4

Pošumljavanje Gorice

Direct Media Podgorica donirala sadnice za pošumljavanje Gorice

home-slide-tesla-1

“Doživi Teslu” na mobilnom telefonu!

Izložba u virtuelnoj realnosti od sada i na mobilnoj aplikaciji

UEPS nagrada slider

UEPS priznanje!

Direct Media i Fusion Communications su na dodjeli UEPS nagrada u Mixer House-u osvojili još jedno značajno priznanje za svoj rad

IAB-1

Nagrada IAB Mixx Award!

Na prvoj digital only konferenciji u Srbiji u organizaciji IAB Srbija, Direct Media osvojila je prestižno priznanje IAB MIXX 2016

za-slider

Nagrada za NURDOR!

Direct Media već treću godinu za redom uz Nurdor

Partneri o nama-za-slider

Partneri o nama

Povodom 15 godina Direct Media, naši partneri i klijenti podijelili su svoje utiske o nama

home-slide-02

MREŽA PROFESIONALACA

Regionalna umreženost dvije stotine naših stručnjaka čini veliku prednost na tržištu. Pruža nam mogućnost da prepoznamo potrebe naših partnera i da na svakom tržištu ponudimo uslugu istog kvaliteta.

home-slide-01

Science + Art

Komunikacijsko planiranje za nas predstavlja sofisticiran pristup u kom su Science i Art neraskidivo povezani.

about-slider-01

PROGRAMATIC, RTB & BIG DATA

Direct Media je specijalizovana za „Programmatic Media Buying“ zasnovan na dubinskoj analizi podataka na svim platformama: display, mobile, društvene mreže, video i nestandardni display formati.

about-slider-03

INSIGHT HUB

Raspolažemo svim licencnim istraživanjima i relevantnim bazama podataka. Konstantno razvijamo i sopstvene alate i istraživanja.

about-slider-08

INOVACIJA

Donosimo nove trendove. Prvi smo u regionu primijenili Augmentativnu realnost, uveli Twitter i Instagram advertising, Programmatic buying i Real Time Bidding (RTB) tehnologije.

about-slider-03-SCR

ODGOVORNOST

Uvijek smo tu da podržimo borbu za bitne stvari koje doprinose društvu i zajednici. Principe odgovornosti integrišemo u svakodnevno poslovanje.

about-slider-02

LIDERI U INDUSTRIJI

Mi smo vodeći medija sistem u Jugoistočnoj Evropi koji pruža integrisane komunijacijske, medijske i advertajzing usluge u osam zemalja.

Direct Media Crna Gora

Od svog osnivanja 2002. godine, Direct Media Podgorica je iz godine u godinu naglo rasla u znanju, ljudstvu i market share-u. Već 2004. godine, postala je vodeća agencija na tržištu.

Svoju poziciju apsolutnog lidera iskoristila je da uobliči veoma slabo razvijeno tržište Crne Gore i dovede ga na nivo koji veliki internacionalni oglašivači očekuju. Da bi uspjela u ovom poduhvatu, Direct Media Podgorica je konstantno investirala sve svoje znanje, iskustvo i resurse u razvojne projekte, čak i onda kada nisu imali ekonomski smisao.

Rezultati su danas više nego očigledni. Razvijeni medijski i digitalni sektori, brojna sprovedena istraživanja i veliko iskustvo skupljeno u oblastima komplementarnim biznisu komunikacija.